nézet a sarok felől
Salamin Miklós  |  tervező 

A Szentendrei út kivezető szakasza melletti saroktelken egy 70-es években épült paneles irodaépület áll, a hozzá kapcsolódó földszintes raktárcsarnokkal. Az épület tulajdonosa, egy számítástechnikai cég az előírásokat minél jobban kihasználó épületbővítésre írt ki pályázatot.

A hosszabbik, Szentendrei úti épületszárny emeletráépítést, illetve egy penthouse szerű tárgyaló-szint ráépítést kapott, egy a teljes épületet körbeölelő új téglaburkolattal. A rövidebbik, új épületszárny földszintjén üzletek kaptak helyet, az emeleti szintek mind cellás, mind egyterű kialakítást is lehetővé tesznek. S bár a tervpályázatot megnyertük, a tulajdonos elállt építési szándékától, és így sajnos nem lett megvalósult épület a tervből.

1. előcsarnok, 2. raktárcsarnokkal, 3. iroda, 4. üzlet


A honlap a GKM támogatásával készült.  
Ön a(z) 5899. látogató.